Vacature Projectmedewerker 20 uur pw

 

Wil je in een prachtig groene omgeving en een nieuw team onze clubadministratie verder professionaliseren? Krijg je energie van het opzetten, uitvoeren en afronden van zowel kleine als grotere projecten? Houd je van flexibiliteit in je werktijden en een sociale werkomgeving, lees dan vooral verder!

Wat ga je doen?
Samen met je directe collega heb je de touwtjes in handen op het secretariaat als het gaat om de clubadministratie. Daarnaast voer je een breed scala aan projecten uit zoals: het optimaliseren van administratieve processen, het beheren van ons duurzaamheidscertificaat, het maken van een sleutelbeheerplan, het opschonen van het archief, het vernieuwen van de clubsoftware, etc. 

Verder werk je dagelijks samen met je directe back-office collega, de receptiemedewerkers, manager en bestuursleden om het onze leden en gasten zo veel mogelijk naar de zin te maken. Hoewel je rol voornamelijk back office gericht is, zal je ook dagelijks contact hebben met leden en gasten aan de receptie bij afwezigheid van de receptiemedewerker. 

Dit kun je goed… 

  • Je bent een doorzetter en bijt je vast in een project tot het succesvol afgerond is. Lukt het op één manier niet of ontbreekt er een stuk informatie: jij zoekt het tot de bodem uit of creëert andere manieren om tot het einddoel te komen.
  • Het nemen van initiatief is je natuur, je ziet het werk en pakt het met beide handen aan.
  • Je behoudt goed overzicht op de voortgang van je lopende projecten en weet anderen te stimuleren mee te gaan in je proces.
  • Voor nieuwe software op de computer draai je je hand niet om.
  • Daarnaast vind je het niet erg om een keer op een andere dag te werken, later te beginnen, of later klaar te zijn. Incidenteel sta je ook in het weekend klaar voor de club. 

Als je golft dan is dat mooi meegenomen en anders kunnen we je daarmee vertrouwd maken. Het belangrijkste: je begint altijd opgewekt aan de dag! 

Dit heeft de Eindhovensche Golf te bieden
De Eindhovensche Golf is een vitale vereniging met bijna 1.000 loyale leden. Het is een warme club met een topgolfbaan (top 25 continentaal Europa). Daarnaast leveren enkele leden zelf ook topsportprestaties. Verder is er een unieke indoor Golf Academy, een volledig gerenoveerd clubhuis met restaurant en wordt er 120 ha natuur onderhouden door zes greenkeepers. In totaal werken er zo’n 30 collega’s met trots op de Eindhovensche Golf. 

Op deze functie is de CAO Golfbranche van toepassing (functiegroep 3). Afhankelijk van de ervaring bieden we een salaris tussen de € 2.300 en € 2.750 op basis van een 40-urige werkweek. Daarnaast krijg je een goede pensioenregeling, kilometervergoeding, flexibele werktijden, een fris team om mee te werken, ruimte voor persoonlijke groei en maken we je vertrouwd met het golfspel. 

Solliciteren?
Kijk je er al naar uit om te beginnen? Dan nodigen we je van harte uit om je CV en motivatie op te sturen naar Hidde Verschuur - manager@eindhovenschegolf.nl. Ook voor vragen kan je op dit adres terecht. Sollicitaties zijn welkom tot 1 oktober 2021 en de functie is per 1 januari 2022 beschikbaar. Minimaal twee interviews op locatie maken deel uit van de sollicitatieprocedure. 

-Leden van de Eindhovensche Golf komen niet in aanmerking voor deze functie-