Lessen

Mogelijkheden en tarieven
Wij bieden u vijf verschillende lesproducten aan:


1. Modules: trackman training, fysieke screening (Tpi), en K-vest 3D training (zie instructiefilms).
2. Privé lessen: de speler bepaalt zelf per les de doelstelling waar hij/zij aan gaat werken.
3. Clinics: van basis tot masterclass.
4. P.O.P voor teaching professionals die bepaalde onderdelen in hun coaching willen ontwikkelen.
5. Tiplessen: elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur op de drivingrange.
6. Lesaanbiedingen: houd hiervoor het nieuws op de website in de gaten.

  • Algemeen: Maak een keuze voor uw pro. Wanneer u op de EG-site bent ingelogd, bent u voor hen in hun ProAgenda direct bekend.
  • Boeken: Kies een 'vrij' tijdstip (in lichtgroen vlak) en maak een reservering voor gewenste duur en oefening.
  • Wijzigen: Tot 2 dagen voor de les kunt u wijzigen of afzeggen. Hiervan ontvangt een e-mail.
  • EGA: Bezoekers hebben toegang tot de Golf Academy mits zij een les hebben van één van de professionals. Naast het lesgeld geldt een fee van € 15,- voor het gebruik van de Golf Academy. Jeugd (tot en met 21 jaar) betaalt een fee van € 7,50. De Professionals

   
Eric der Kinderen
Telefonisch te bereiken op 06 50 42 36 36  (tussen 20:00 en 22:00)

Mijn naam is Eric der Kinderen en geboren op 26 april 1972. Ik ben op 12 jarige leeftijd begonnen met golf en mijn beste hcp was + 0,5. In ben sinds 1991 werkzaam in de golf sport, eerst in Henri Chapelle, daarna 9 jaar als bondscoach en nu sinds november 2012 werkzaam als Head professional op de Eindhovensche Golf. Naast de recreatieve leden van de Eindhovensche Golf geef ik vooral les aan top jeugd, selectie spelers en Tour spelers (zoals Anne van Dam). Sinds 2016 ben ik headcoach en founder van Golfton.

   
Marcella Neggers
Telefonisch te bereiken op 06 53 74 63 13

Ik ben Marcella Neggers en ben geboren op 24 januari 1975. Golf is al vanaf mijn twaalfde jaar mijn passie. In 2002 ben ik als golfpro op de Eindhovensche Golf begonnen. Sinds 2015 heb ik me toegelegd op het werken met het K-vest, een 3D meetinstrument. In mijn lessen maak ik gebruik van een video-analyse systeem en van foresight. Vanaf 2015 maak ik deel uit van het Nederlandse team disabled golf. Hier geniet ik enorm van.

Pro Agenda

   
Jeroen Krietemeijer
Telefonisch te bereiken op 06 21 91 14 08

Ik ben Jeroen Krietemeijer, geboren op 18 juli 1993 en golfer in hart en nieren. Op 8 jarige leeftijd ben ik begonnen met golf en vanaf mijn 10e tot mijn 23e in de Nederlandse selecties gespeeld. Vele overwinningen behaald nationaal als internationaal en meermaals landskampioen mogen worden met de Eindhovensche. Na een periode als playing professional, begonnen in 2017, maak ik nu de stap om verder te gaan als teaching pro. Met mijn achtergrond in de topsport wereld beschik ik over de kennis, technische vaardigheden en de rust om samen te werken aan jouw doel. Ik geloof in een combinatie van techniek en het ontwikkelen van skills door middel van de juiste training, op maat gemaakt voor jou.
 

Edith Eijkemans
Telefonisch te bereiken op 06 25 24 24 89

Mijn naam is Edith Eijkemans, PGA A professional. Vanaf 1 januari 2024 versterk ik het pro-team op Eindhovensche Golf op de zondagen. Mijn passie voor golf, samen met mijn brede golfinteresse en 14 jaar ervaring in het geven van golflessen bij diverse banen in Nederland, vormen de solide basis van mijn professionele achtergrond. Naast het afronden van de PGA opleidingen golfprofessional B en A, heb ik mijn expertise verder uitgebreid door mijn sportopleiding met specialisatie ortho bewegingsagogie. Als jeugdcoach voor de NGF verzorg ik diverse trainingen door het hele land.

Pro Agenda